Verzeker uw huwelijksdag of jubileum
 

LAATSTE NIEUWS:  Het is niet meer mogelijk om huwelijksdagverzekeringen aan te vragen.

De coronacrisis brengt veel onzekerheid met zich mee. Het is onduidelijk hoelang die crisis gaat duren, maar het is niet uitgesloten dat we er nog vele maanden mee te maken hebben. Dat maakt het risico dat een feest of huwelijk moet worden afgelast voor de maatschappijen onacceptabel groot. Wij betreuren het zeer dat de verzekeraars dit besluit hebben moeten nemen maar er is op dit moment helaas geen andere mogelijkheid.


Vragen antwoorden Corona en uw lopende Huwelijksdagverzekering van de Goudse

Heeft u een Huwelijksdagverzekering van De Goudse en wilt u weten in hoeverre er dekking is voor het coronavirus? Lees dan verder. Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op uw verzekering? Neem dan contact op met ons.


Kan ik op dit moment een Huwelijksdagsverzekering aanvragen?
Op dit moment kan dat helaas niet. De coronacrisis brengt veel onzekerheid met zich mee. Het is onduidelijk hoelang die crisis gaat duren, maar het is niet uitgesloten dat we er nog vele maanden mee te maken hebben. Dat maakt het risico dat een feest of huwelijk moet worden afgelast voor ons onacceptabel groot. Wij betreuren het zeer dat wij dit besluit hebben moeten nemen maar er is op dit moment helaas geen andere mogelijkheid.

Wat gebeurt er met lopende offertes en aanvragen?
Lopende premieberekeningen worden helaas niet meer afgehandeld. Dat geldt ook voor aanvragen die zijn ingediend. 

Hoe zit het als ik recent een Huwelijksdagverzekering bij De Goudse heb gesloten?
Uiteraard blijven verzekeringen die al zijn afgesloten gewoon van kracht.

Dekt de verzekering corona-gerelateerde annuleringen? 
Als uw huwelijk of feest niet kan doorgaan omdat de overheid dit verbiedt is er dekking. Maar wij vergoeden niet alles. Lees voor de exacte dekkingen de voorwaarden.

De locatie werkt niet mee aan het verzetten van mijn bruiloft met als trouwdatum een datum die ligt vóór 1 juni. Worden dan de annuleringskosten vergoed? 
Ja, wij vergoeden in dat geval de annuleringskosten. Hierbij gaan wij ervan uit dat al het mogelijke is gedaan om de schade te beperken (zie artikel 1.2 van de voorwaarden) en wij bewijs ontvangen dat uitstel niet mogelijk is.

Mijn trouwdatum is op of na 1 juni, maar ik wil de bruiloft alvast uitstellen. Worden deze kosten vergoed?  
Preventief uitstellen van bruiloften na 1 juni valt op dit moment niet onder de dekking. Mocht de datum van de overheid wijzigen, dan wijzigen wij uiteraard mee. Kiest u er nu voor om de bruiloft toch alvast preventief uit te stellen waardoor de kans op schade wordt beperkt, dan denken wij graag met u mee over hoe wij hierin ons steentje kunnen bijdragen. U kunt ons in deze situatie bellen op (0182) 544 415 of mailen naar schadeverzekering@goudse.com.

Mijn bruiloft is gepland voor een datum die ligt vóór 1 juni. Wat nu?

Vanwege de coronamaatregelen is de kans erg groot dat uw bruiloft niet kan doorgaan. Maar waarschijnlijk wilt u nog wel trouwen. Daarom raden wij u aan om in overleg met de beheerder van de locatie de mogelijkheden te bespreken om de bruiloft uit te stellen naar een later tijdstip. Wij denken hierbij graag met u mee. Moet u voor het uitstellen van de bruiloft extra kosten maken? Dan draagt De Goudse hier graag in bij. De afgesloten Huwelijksdagverzekering verlengen wij uiteraard kosteloos naar de nieuwe trouwdatum. U kunt ons in deze situaties bellen op (0182) 544 415 of mailen naar schadeverzekering@goudse.com.

Welke kosten van andere verplichtingen worden vergoed in verband met het verzetten van een bruiloft met een trouwdatum die ligt vóór 1 juni?
De gemaakte kosten zoals beschreven in de voorwaarden
 (artikel 3.2) worden vergoed als de betreffende partij niet meewerkt aan het uitstellen naar een andere datum. Hierbij gaan wij ervan uit dat al het mogelijke is gedaan om de schade te beperken (zie artikel 1.2) en wij bewijs ontvangen dat uitstel niet mogelijk is.


Tijdelijk niet meer van toepassing:

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, wordt wel eens gezegd. Een dag waar je lang van tevoren naartoe leeft.Je laat natuurlijk niets aan het toeval over, want alles moet perfect geregeld zijn, zoals bruidskleding, vervoer, feestzaal, fotograaf en muziek.

Maar wat als er onverwacht iets gebeurt waardoor het huwelijk niet door kan gaan? Bijvoorbeeld omdat jij of je partner, of een van de (groot)ouders of een getuige, plotseling ziek wordt? Of omdat er sprake is van nationale rouw, of de feestlocatie plotseling niet meer gebruikt kan worden vanwege een brand? De teleurstelling van de afgelaste trouwdag is niet te voorkomen. Maar de financiële tegenvaller gelukkig wél!

De Huwelijksdagverzekering vergoedt namelijk de financiële schade die je lijdt als je de huwelijksdag moet uitstellen of afgelasten. Je kunt de verzekering ook sluiten wanneer je je partnerschap officieel laat registreren en dit heuglijke feit wilt vieren.


VERZEKERINGSKAARTEN

https://verzekeringskaarten.nl/goudse/huwelijksdagverzekerin


Indien u een verzekering voor een huwelijksdag, geregistreerd partnerschap of viering van een jubileum wilt afsluiten, dan graag onderstaand online aanvraagformulier invullen. U ontvangt -na acceptatie door de maatschappij- zo spoedig mogelijk een bevestiging.


DIRECT ONLINE AANVRAGEN

Trouwgarant© is een dochteronderneming van de Haveborg Financieel Advies groep BV